четвер, 9 грудня 2021 р.

Звіт кафедри менеджменту і методології освіти за 2021 рік

 


06 грудня 2021 року у Тернопільському ОКІППО відбувся звіт кафедри менеджменту і методології освіти за 2021 рік, який одночасно проходив в офлайн і онлайн режимах.

На заході були присутні: Вітенко І.М., кандидат географічних наук, заступник директора з науково-методичної роботи та міжнародного співробітництва; Шайнюк Ю. Ч. заступник директора з питань моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання; Магера Т. В. в.о. заступника директора з науково-педагогічної та виховної роботи; Черняк В.М., професор, доктор біологічних наук, в.о. завідувача кафедри змісту і методик навчальних предметів; Онищук Л.З., методист, в.о. завідувача центру моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності; Жизномірська О.Я., кандидат психологічних наук, доцент кафедри педагогіки і психології та інклюзивної освіти; Переймибіда В.Ю. методист центру інформатики, інформаційно-комунікаційних технологій і дистанційної освіти та працівники кафедри.

В.о. завідувача кафедри менеджменту і методології освіти Брик Р.С. у своєму виступі детально охарактеризував діяльність працівників кафедри в організації науково-методичних заходів, участь в науково-практичних конференціях, рецензуванні та експертизі науково-методичних матеріалів, організації та проведенні обласних науково-методичних заходів, дослідно-експериментальній роботі та методичному супроводі за 2021 рік. Брик Р.С. акцентував увагу на плановому виконанні поставлених завдань і перспективі розвитку кафедри на 2022 рік.

Роботу кафедри позитивно оцінив Вітенко І.М., відзначив успіхи в діяльності працівників кафедри менеджменту і методології освіти та наголосив на необхідності систематизації і оприлюднення результатів науково-педагогічної діяльності працівниками. Шайнюк Ю. Ч. констатував результативність роботи кафедри у реалізації управлінського менеджменту в системі освіти області.




Немає коментарів:

Дописати коментар