понеділок, 22 листопада 2021 р.

«Технологія Вебквест як сучасна форма організації дистанційного навчання», друге онлайн-засідання творчої групи учителів, які відповідають за впровадження медіаосвіти

 

У Тернопільському обласному комунальному інституті післядипломної педагогічної освіти у рамках Всеукраїнського експерименту «Організація наскрізної соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти у вітчизняну педагогічну практику» 12 листопада 2021 року проведено друге онлайн-засідання творчої групи учителів «Сучасна медіаосвітня практика в закладах освіти», які відповідають за впровадження медіаосвіти, на тему «Технологія Вебквест як сучасна форма організації дистанційного навчання».

Мета проведення проблемної групи: забезпечення педагогів знаннями, уміннями, навичками використання медіатехнологій в освітньому процесі; створення вебквестів для реалізації творчого потенціалу вчителів та здобувачів освіти.

Питання «Впровадження технології Вебквест в освітній процес» висвітлила О.В. Городецька, доцент кафедри менеджменту і методології освіти ТОКІППО, кандидат педагогічних наук. Учасники творчої групи мали змогу детально познайомитися із класифікацією, структурою та елементами вебквестів.

Мочук О.Б., методист центру інформатики, ІКТ і дистанційної освіти, окреслила особливості застосування онлайн-інструментів для створення та проведення навчальних вебквестів.

У теплій та дружній атмосфері учасники творчої групи взяли участь у медіаосвітньому калейдоскопі «Вебквест як засіб створення розвивального освітнього середовища» та презентували досвід участі у Всеукраїнському експерименті.



Немає коментарів:

Дописати коментар