15 ЛИСТОПАДА 2024 РОКУ ВІДБУДЕТЬСЯ ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ МЕНЕДЖМЕНТУ ЯКОСТІ В УПРАВЛІННІ ЗАКЛАДАМИ ОСВІТИ»

середа, 9 жовтня 2024 р.

4200 завдань з української мови та читання для 1-4 класу

 

Проєкт «Розвиток дитини» пропонує для використання батькам та вчителям початкових класів навчальні матеріали з української мови та читання для молодших школярів.

Сайт містить понад 4200 завдань для друку, створених професійними методистами та вчителями-практиками. Їх використання у щоденній роботі з дітьми в школі та вдома дозволить покращити результативність вивчення української мови.

Усі завдання сайту дуже яскраві, насичені креативно підібраним матеріалом, мають ігровий компонент. Кожне обране завдання можна роздрукувати як на звичайному, так і на кольоровому принтері.

Виконання завдань на папері дозволить розвивати не лише мовленнєву чи літературну компетентність, а й «soft skills»: охайність, посидючість, самостійність, кмітливість, творчі здібності, уяву тощо.

Для зручності користувачів завдання об’єднані за класами. Також користувачі можуть фільтрувати завдання за предметними категоріями та темами, типами головоломок тощо.

Детальніше…

Немає коментарів:

Дописати коментар