середу, 9 листопада 2022 р.

Тайм-менеджмент та планування для дітей

 

Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам оригінальні завдання, які допоможуть навчити дитину планувати свій час протягом дня, ставити короткострокові та довгострокові цілі та досягати їх.

Завдання також допоможуть дитині аналізувати свої дії протягом певного часу та стануть гарним підґрунтям для формування навичок планування й розвитку самоусвідомлення та дисципліни.

Викрадачі часу: плануємо день. Це завдання спрямоване на формування вміння планувати день, оптимально поєднуючи навчання та відпочинок. Виконуючи завдання, дитина буде вправлятися вимірювати час, користуватися годинником, розрізняти заняття, що приносять користь або «викрадають час», відповідально ставитися до активного й пасивного відпочинку, планувати свій день.

Створюємо нотатку про своє життя «Упіймай мить». Це завдання спонукатиме дитину поміркувати про своїх друзів, улюблені речі, звички та бажання. Через рік пропонується роздрукувати й заповнити той самий аркуш і порівняти його з попереднім. Таким чином дитина зможе проаналізувати зміни в своїх вподобаннях за конкретний період часу.

Детальніше…

Немає коментарів:

Дописати коментар