пʼятницю, 7 жовтня 2022 р.

Інформаційне повідомлення. Використання технологій менеджменту якості в управлінні закладами освіти 2022

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ДНУ «ІНСТИТУТ МОДЕРНІЗАЦІЇ ЗМІСТУ ОСВІТИ»

ТЕРНОПІЛЬСЬКА ОБЛАСНА РАДА

ТЕРНОПІЛЬСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

ЗАХІДНОУКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ І МЕНЕДЖМЕНТУ

ХАРКІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ Г. С. СКОВОРОДИ

ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ КИЇВСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ БОРИСА ГРІНЧЕНКА

КЗВО «ВІННИЦЬКА АКАДЕМІЯ БЕЗПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

КЗ «ЗАПОРІЗЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ»

 

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

 

Шановні колеги!

 

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Використання технологій менеджменту якості в управлінні закладами освіти», яка відбудеться 24 листопада 2022 року в Тернопільському обласному комунальному інституті післядипломної педагогічної освіти за адресою: м. Тернопіль, вул. В. Громницького, 1.

Мета конференції: обговорення актуальних теоретичних і практичних проблем, пов’язаних з використанням технологій менеджменту якості в управлінні закладами освіти та визначення шляхів їх вирішення; об'єднання зусиль науковців і практиків щодо вдосконалення системи управління закладами та установами освіти.

Тематичні напрями роботи конференції:

1. Сучасні наукові підходи до управління закладом освіти та демократизація освіти в контексті євроінтеграційних процесів.

2. Технології модернізації управлінської діяльності керівників закладів освіти в сучасних умовах: виклики сьогодення.

3. Інформаційно-комунікаційні технології в управлінні закладами освіти. Безпечне цифрове освітнє середовище в умовах війни.

4. Сучасний стан, тенденції та проблеми оцінювання якості освіти.

5. Науково-методичний супровід професійного зростання керівних та педагогічних кадрів у контексті реалізації Концепції «Нова українська школа».

До участі запрошуються: науковці, науково-педагогічні та педагогічні працівники, докторанти, аспіранти, магістранти, студенти, працівники департаментів (управлінь, відділів) освіти і науки, методисти обласних інститутів післядипломної освіти, працівники центрів професійного розвитку педагогічних працівників, керівники закладів освіти та всі зацікавлені даною проблематикою.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.

Форма проведення: дистанційна.

УМОВИ УЧАСТІ

УВАГА! УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ БЕЗКОШТОВНА.

Для участі у роботі конференції просимо до 18 листопада 2022 року заповнити on-line заявку учасника за покликанням: http://surl.li/dcely та надіслати тези доповідей на адресу електронної пошти оргкомітету: kafedramimos@gmail.com.

За матеріалами наукової онлайн-конференції планується видання:

1. Збірника тез (у електронному та друкованому форматах). Електронний варіант збірника (PDF-формат) буде розміщено у вільному доступі на сайті ТОКІППО.

Можливе замовлення друкованого варіанту збірника за попередньою оплатою.

2. Фахова стаття в науковому фаховому виданні «Засоби навчальної та науково-дослідної роботи» ХНПУ імені Г. С. Сковороди.

Вимоги до фахової публікацій за посиланням http://surl.li/dflup.

Учасники конференції мають змогу опублікувати 2 роботи відповідно до тематики конференції.

ДРУК ФАХОВОЇ СТАТТІ БЕЗКОШТОВНИЙ.

Учасникам конференції, на вказану при реєстрації електронну пошту, буде надіслано програму (у якій буде вказано покликання для входу на конференцію).

Кожен із учасників конференції за замовленням зможе отримати сертифікат у вигляді файлу в форматі PDF.

Вимоги до оформлення тез:

Обсяг тез – до 6-ти сторінок при форматі сторінки А 4 (297х210 мм) необхідно висвітлити однією з робочих мов конференції.

Послідовність розміщення елементів тез доповіді: у верхньому лівому куті (від поля) – УДК, у правому куті – П.І.Б. автора (повністю), науковий ступінь, учене звання (за наявності), посада та місце роботи/навчання. Нижче великими літерами жирним шрифтом – НАЗВА. З нового рядка – основний текст, нижче великими літерами жирним шрифтом – СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ, далі – пронумерований список джерел та літератури за алфавітним порядком. Посилання на джерела оформляти згідно з чинними вимогами. Текст набирається без переносів, на всю ширину сторінки. Сторінки не нумеруються. Якщо необхідно, використовувати парні лапки («»). При наборі тексту слід розрізняти символи дефісу (-) і тире (–). Посилання на літературу даються у квадратних дужках за алфавітним порядком. Наприклад: [3, с. 21], [12, арк. 112], [3, 6, 8].

Тези подаються в електронному варіанті у текстовому редакторі Word шрифтом Times New Roman, 14 кеглем, інтервалом 1,5. Поля: верхнє, нижнє, ліве, праве – 2 см; абзацний відступ – 1, 25 см.

Текст повинен бути вирівняний по ширині сторінки.

Увага! За достовірність фактів, цитат, імен, назв та інших відомостей відповідальність несуть автори публікацій. Оргкомітет залишає за собою право відхиляти матеріали, які не відповідають вказаним вимогам і тематиці конференції.

 

Зразок оформлення тез доповіді:

 

УДК                                                     Городецька Оксана Володимирівна,

кандидат педагогічних наук,

доцент кафедри менеджменту і методології освіти

Тернопільського обласного комунального

інституту післядипломної педагогічної освіти

o.gorodetska@ippo.edu.te.ua

 

НАЗВА

 

Текст тез ...

 

Список використаних джерел та літератури

1. Структура, зміст та процедура дослідження за методикою ECERS-3. URL: http://surl.li/dflyf (дата звернення: 03.11.2021).

2. Тицька Я. О. Державна політика у сфері освіти: правовий аспект. Прикарпатський юридичний вісник. 2018. № 2. С. 55-60.

 

Адреса оргкомітету:

46027, м. Тернопіль, вул. В. Громницького 1, Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Кафедра менеджменту і методології освіти kafedramimos@gmail.com.

Координатори конференції:

Брик Роман Степанович, доцент, в.о. завідувача кафедри менеджменту і методології освіти, кандидат педагогічних наук (моб. тел.: +380673507179;       е-mail: r.bryk@ippo.edu.te.ua).

Трубавіна Ірина Миколаївна, доцент кафедри менеджменту і методології освіти, професор, доктор педагогічних наук (моб. тел.: +380675751236; е-mail: trubavina@gmail.com).

За довідками звертатися:

·        з питань публікації матеріалів

Бабовал Надія Ростиславівна, доцент кафедри менеджменту і методології освіти, кандидат економічних наук (моб. тел.: +380688433245; е-mail: n.baboval@ippo.edu.te.ua).

Городецька Оксана Володимирівна, доцент кафедри менеджменту і методології освіти, кандидат педагогічних наук (моб. тел.: +380964104824;       е-mail: o.gorodetska@ippo.edu.te.ua).

Біла Ольга Ігорівна, викладач кафедри менеджменту і методології освіти, магістр (моб. тел.: +380967083815; е-mail: o.bila@ippo.edu.te.ua).

·        з питань замовлення друкованого варіанта збірника

Дідух Тарас Григорович, методист кафедри менеджменту і методології освіти, кандидат історичних наук (моб. тел.: +380967522528; е-mail: t.diduh@ippo.edu.te.ua).

 

Оргкомітет буде вдячний Вам за ознайомлення з цією інформацією своїх колег, зацікавлених в участі у нашій конференції.

Немає коментарів:

Дописати коментар