пʼятницю, 22 січня 2021 р.

ЕnglishDom відкрив курс англійської для дітей 1–3-х класів

 

Один з найбільших онлайн-сервісів для вивчення англійської мови у Східній Європі – EnglishDom – запустив спеціальний курс для дітей 6–10 років під назвою English For Kids.

Курс було розроблено для цифрового підручника EnglishDom. Це інтерактивна онлайн-платформа, на якій дитина займається сам-на-сам з викладачем по відеозв’язку. Проте замість сканів чи роздруківок використовуються мультимедійні інструменти – аудіо, відео, інтерактивні вправи, миттєвий переклад слів.

Дитину не треба нікуди везти. У той же час, вона може займатися навіть з іншого міста, коли, наприклад, перебуває в бабусі.

Детальніше…

1 коментар:

  1. Всем привет)) на самом деле не важно на каком именно курсе и скаким именно преподавателем заниматся, важно чтобы вы сами хотели изучать данный язык, потому как от этого будет зависеть ваша успеваемость и обучение в целом. Я в свое время ходил на курс https://englishpapa.ru/ где мы проходили не только грамматику и лексику, но смогли погрузиться в атмосферу этого языка, что способствовало скорому его изучению

    ВідповістиВидалити