вівторок, 22 вересня 2020 р.

ІV регіональна науково-практична конференція «Використання технологій менеджменту якості в управлінні закладами освіти»


             Міністерство освіти і науки України

Управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації

Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти

Кафедра менеджменту і методології освіти

Інформаційне повідомлення

 Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ІV регіональної науково-практичної конференції «Використання технологій менеджменту якості в управлінні закладами освіти», яка відбудеться 26 листопада 2020 року в Тернопільському обласному комунальному інституті післядипломної педагогічної освіти за адресою: м. Тернопіль, вул. Громницького, 1.

Мета конференції: обговорення актуальних теоретичних і практичних проблем, пов’язаних з використанням технологій менеджменту якості в управлінні закладами освіти, та визначення шляхів їх вирішення; об'єднання зусиль науковців і практиків щодо вдосконалення системи управління закладами та установами освіти.

До участі запрошуються: науковці, науково-педагогічні та педагогічні працівники, докторанти, аспіранти, магістранти, студенти, працівники управління (відділів) освіти і науки, методисти обласних інститутів післядипломної освіти, працівники методичних установ, керівники закладів освіти і всі, хто цікавиться даною проблематикою.

Тематичні напрями роботи конференції:

Секція № 1. Механізми публічного управління в освітній галузі в контексті євроінтеграційних процесів.

Секція № 2. Модернізація управлінської діяльності керівників закладів освіти в умовах освітніх змін.

Секція № 3. Інформаційно-комунікаційні технології в управлінні закладами освіти.

Секція № 4. Оцінювання якості освіти у закладах освіти.

Секція № 5. Науково-методичний супровід професійного зростання методичних, керівних та педагогічних кадрів в контексті реалізації Концепції «Нова українська школа».

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.

Форма проведення: дистанційна.

Заявки щодо участі в конференції (Додаток 1), статті та тези, оформлені згідно з вимогами до їх оформлення (Додаток 2) надсилаються в електронному вигляді до 16.11.2020 року (включно) на адресу оргкомітету: kafedramimos@gmail.com. Заявку, статтю й тези оформляти окремими файлами та називати за зразком: zaiavka-Ivaniv.doc, stattya-Ivaniv.doc, tezy-Ivaniv.doc.

Увага! Участь у конференції  безкоштовна.

За матеріалами роботи конференції буде підготовлено збірник (у електронному та друкованому форматах). Електронний варіант (PDF-формат) буде запропоновано безкоштовно на сайті ТОКІППО. Можливе замовлення друкованого варіанту (за попередньою оплатою; вартість поліграфічних послуг 150 грн.).

Реквізити для оплати поліграфічних витрат:

UA 278201720314241001201047804 ГУ ДКСУ у Тернопільській обл.

код ЄДРПОУ 02139788

Одержувач: Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти

Призначення платежу: оплата за публікацію тез конференції (оплату можна здійснити через Приват24 або Ощад24. Увага! При оплаті через Інтернет обов’язково необхідно зберегти електронну квитанцію та надіслати на e-mail: kafedramimos@gmail.com).

Кожен із учасників  конференції за замовленням зможе отримати сертифікат  у вигляді файлу в форматі PDF.

Адреса оргкомітету:

46027, Тернопіль, м. вул. Громницького 1, Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти. Кафедра менеджменту і методології освіти kafedramimos@gmail.com

Координатори конференції:

Брик Роман Степанович, доцент, в.о. завідувача кафедри менеджменту і методології освіти, кандидат педагогічних наук (моб. 0673507179).

Бабовал Надія Ростиславівна, викладач кафедри менеджменту і методології освіти, кандидат економічних наук (моб. 0688433245).

Городецька Оксана Володимирівна, доцент кафедри менеджменту і методології освіти, кандидат педагогічних наук (моб. 0964104824).

Дідух Тарас Григорович, методист кафедри менеджменту і методології освіти (моб. 0967522528).                                                                                            

 


Немає коментарів:

Дописати коментар