середу, 2 вересня 2020 р.

Як діяти, якщо учень або вчитель має ознаки COVID-19

 

Рекомендований алгоритм дій керівника закладу загальної середньої освіти у разі виявлення у здобувача освіти та/або працівника закладу загальної середньої освіти ознак гострого респіраторного захворювання.

Постановою Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 № 50 затверджено Протиепідемічні заходи у закладах освіти на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19).

Керівник ЗЗСО в межах компетенції має забезпечити виконання зазначеної постанови. До початку навчального року необхідно визначити порядок відокремлення осіб, у яких виявлено ознаки гострого респіраторного захворювання, від інших здобувачів освіти та працівників ЗЗСО, а також процедуру інформування батьків (інших законних представників) та консультування з ними і сімейними лікарями/органами управління охороною здоров'я для прийняття узгодженого рішення щодо направлення дітей (з батьками або особами, які їх заміняють) додому або (за наявності підстав) щодо направлення учнів/педагогів/працівників до закладу охорони здоров'я.

Детальніше…

Немає коментарів:

Дописати коментар