пʼятницю, 25 вересня 2020 р.

ЯК ВПРОВАДИТИ АВТОНОМІЮ ТА ВЕСТИ ЕФЕКТИВНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ У ШКОЛАХ – ПРЕЗЕНТОВАНО ПОСІБНИК

 

Як ефективно впровадити у школах освітню, організаційну, кадрову і фінансову автономію та здійснювати ефективний менеджмент – про це йдеться у посібнику “Автономія як шлях до ефективного менеджменту школи” Шведсько-українського проєкту “Підтримка децентралізації в Україні”. Посібник було презентовано сьогодні, 13 липня 2020 року.

“Автономія закладів освіти дасть змогу підвищити рівень управління діяльністю закладу освіти, і як результат буде підвищено і ефективність надання освітніх послуг. Безумовно, автономія шкіл має комплексний характер і повинна включати в себе як академічну і організаційну складову, так і кадрову та фінансову. Для правильних кроків реалізації автономії закладів безперечно необхідна належна підготовка, і щонайважливіше – чітке виконання норм законодавства”, – зазначив т.в.о. Міністра освіти і науки Сергій Шкарлет.

Посібник надає практичні рекомендації та дає відповіді на актуальні питання щодо того, як успішно реалізувати автономію в закладах освіти, самостійно ухвалювати рішення та впроваджувати сучасні методи освітнього менеджменту.

Детальніше…


Немає коментарів:

Дописати коментар