пʼятницю, 21 серпня 2020 р.

В Україні з’явиться 7 тисяч нових місць у школах

 

Завдяки Програмі «Велике будівництво» в Україні з’явиться 7 тисяч нових місць у школах, а 27 тисяч школярів матимуть можливість навчатися у покращених умовах.

Про це підчас селекторної наради з головами обласних державних адміністрацій щодо реалізації програми Президента «Велике будівництво» сказав міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

«Новий навчальний рік стартує менше ніж за два тижні. Більшість наших співгромадян турбує питання — як саме він розпочнеться, як відбуватиметься його організація з урахуванням обмежень «червоних», «помаранчевих» та «жовтих» зон. Міністерство освіти і науки курує цей процес і ми очікуємо злагодженого початку навчального року та максимальний рівень комунікації для батьків та педагогічних колективів. На жаль, країна входить в турбулентний режим цієї осені. Проте наша мета є незмінною: до вересня заплановані школи мають бути готові, а школярі мають сісти за парти в оновлених, максимально комфортних для навчання класах. Тому прошу очільників областей особисто проінспектувати всі школи до нового навчального року», — зазначив Чернишов.

Детальніше…

Немає коментарів:

Дописати коментар