суботу, 23 травня 2020 р.

Онлайн-засідання творчої групи учителів, які відповідають за впровадження медіаосвіти

У Тернопільському обласному комунальному інституті післядипломної педагогічної освіти у рамках Всеукраїнського експерименту «Організація наскрізної соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти у вітчизняну педагогічну практику» 21 травня 2020 року проведено перше онлайн-засідання творчої групи учителів «Використання медіатехнологій у роботі вчителя», які відповідають за впровадження медіаосвіти, на тему «Формування інформаційної грамотності як фактору успішного, творчого розвитку особистості».
Мета проведення проблемної групи: забезпечення педагогів знаннями щодо формування інформаційної культури здобувачів освіти; створення середовища для реалізації творчого потенціалу педагогів.
Питання індивідуалізації, диференціації та інтенсифікації освітнього процесу шляхом використання різноманітних джерел інформації висвітлила О.В. Городецька, доцент кафедри менеджменту і методології освіти, кандидат педагогічних наук.
Мочук О.Б., методист центру інформатики, ІКТ і дистанційної освіти окреслила основні аспекти формування в учнів навичок критичного сприйняття інформації у Новій українській школі.
У теплій та дружній атмосфері учасники творчої групи обговорили можливості застосування різноманітних типів інтелектуальних інтерактивних завдань в освітньому процесі.



Немає коментарів:

Дописати коментар