вівторок, 5 травня 2020 р.

4 травня 2020 року в онлайн режимі проводилася нарада працівників кафедри менеджменту і методології освіти


4 травня 2020 року з 15:15 до 16:05 в онлайн режимі проводилася нарада працівників кафедри менеджменту і методології освіти ТОКІППО. В нараді дистанційно взяли участь: Брик Р.С., доцент кафедри, в. о. завідувача кафедри, кандидат педагогічних наук; Городецька О.В., доцент кафедри, кандидат педагогічних наук; Бабовал Н.Р., викладач кафедри, кандидат економічних наук; Дідух Т.Г., методист кафедри.
На нараді обговорювалися актуальні питання щодо роботи працівників кафедри під час карантину. Так, в.о. завідувача кафедри Брик Р.С. наголосив на необхідності дотримання виконавської дисципліни працівниками кафедри, проведення запланованих заходів та участі в заходах, які проводяться як в ТОКІППО, так і загальнодержавних. Крім цього, Брик Р.С. зауважив, що потрібно ретельно виконувати розпорядження керівництва, посилити контроль за документообігом, інформаційним наповненням сайту інституту та блогу кафедри, а також працівники обговорили інші робочі питання. Окремо Брик Р.С. наголосив на необхідності дотримання карантинних заходів з метою запобігання поширенню коронавірусу.
Наприкінці наради працівники кафедри ухвалили прийняти до відома та виконувати вищевказані розпорядження і рекомендації.

Немає коментарів:

Дописати коментар