четвер, 14 грудня 2017 р.

Oбласний науково-методичний семінар на тему «Впровадження наскрізної медіаосвіти в освітній процес закладів освіти»


 11 грудня 2017 року на базі ТОКІППО відбувся обласний науково-методичний семінар на тему «Впровадження наскрізної медіаосвіти в освітній процес закладів освіти».
У роботі семінару взяли участь педагогічні працівники, які відповідають за впровадження медіаосвіти у закладах освіти Тернопільської області.
Привітав присутніх, побажав плідної та результативної співпраці Вітенко І.М., заступник директора з науково-методичної роботи та міжнародного співробітництва, кандидат географічних наук та окреслив основні психолого-педагогічні технології організації системи наскрізної масової медіаосвіти у закладах освіти.
Питання впровадження медіаосвіти у вітчизняну педагогічну практику як вимогу сучасності висвітлила Городецька О.В., викладач кафедри менеджменту і методології освіти ТОКІППО, кандидат пед.. наук.

Власним досвідом щодо формування шкільної моделі медіаосвіти з присутніми поділилася Шевчук Т.О., вчитель Кременецької загальноосвітньої школи I-IIIступенів № 4. Також Череп Г.П., завідувач дошкільного навчального закладу ясла-садок «Ромашка» м. Бережани, звернула увагу на особливості формування психолого-педагогічного середовища для розвитку медіаграмотності дітей дошкільного віку.
На круглому столі учасники мали можливість обговорити та висловити свої думки щодо факторів успішного впровадження медіаосвіти у закладах освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар