вівторок, 16 травня 2017 р.

Проведено весняну сесію Всеукраїнської школи методиста позашкільного навчального закладу

  На виконання Плану семінарів-практикумів для педагогічних працівників навчальних закладів на 2017 рік, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 27.12.2016 № 1626, з 11 до 13 травня ц.р. у м. Київ Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді провів весняну сесію Всеукраїнської школи методиста позашкільного навчального закладу. 
   Науковим керівником авторської школи є Боднар Оксана Степанівна, доктор педагогічних наук,  доцент кафедри менеджменту та методології освіти Тернопільського ОКІППО.
   Форма організації роботи школи – очна-дистанційна. Термін навчання – один рік; кількість сесій – чотири (дві сесії – очні, дві – дистанційні в он-лайн режимі). 
   Учасниками Всеукраїнської школи методиста стали педагогів-позашкільників із різних регіонів України. 
   Для слухачів було прочитано цикл лекцій з теорії та практики управління аналітико-експертною діяльністю у сфері методичної служби, проведено тренінги з таких питань: «Розробка критеріїв ефективності методичної діяльності позашкільного закладу», «Інтерпретація результатів аналітико-експертного дослідження», «Використання методів математичної статистики для обробки кількісної інформації», «Технологія прийняття рішень на основі аналітико-експертної інформації». 
   Інформація про діяльність Всеукраїнської школи методиста позашкільного навчального закладу на сайті НЕНЦ: www.nenc.gov.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар